BILANXIA KOPPLINGAR

Kundanpassad överföring till och från Fortnox

FAKTUROR ELLER ORDRAR

Excel Faktura – för dig som fakturerar många ibland

Har du ett Excel-underlag med enkla fakturor för t.ex. medlemsavgifter, årsavgifter eller terminsavgifter med max 2 fakturarader?  Kan du anpassa det till en fast Excel-mall? Då kan du snabbt och smidigt läsa in kunder och fakturor till Fortnox med vår lösning Excel Faktura. Pris från 995 kr/år.

Inläsning av fakturor eller ordrar

Har du fakturor eller ordrar i något annat system eller fil? Då hittar vi lösningen till dig så att du slipper knappa in dem för hand. Vi har lösningar som kopplar sig till ditt system (på alla sätt), samt lösningar som läser filer (av alla slag) med faktura eller orderunderlag. Självklart kan även kunduppgifter skapas eller uppdateras.

KASSARAPPORTER OCH VERIFIKAT

Excel Verifikat – för dig som har underlag i Excel

Med Excel Verifikat skapar du ett underlag i Excel med ett eller flera verifikat. Men en knapptryckning läses verifikaten in till valfri verifikationsserie i Fortnox. Pris 199 kr/mån.

Inläsning av dagskassor, betalningsunderlag eller andra verifikat

Har du kassarapporter, betalningsunderlag eller annat bokföringsunderlag i något annat system eller fil? Då hittar vi lösningen till dig så att du slipper knappa in dem för hand. Vi har lösningar som kopplar sig till ditt system (på alla sätt), samt lösningar som läser filer (av alla slag) med underlag till redovisningen.

KUNDANPASSADE KOPPLINGAR FÖR DINA BEHOV

Kundanpassade kopplingar

I stort sett allt du kan se i Fortnox kan vi läsa eller uppdatera och överföra till eller från de system eller filer du behöver. Det går också att kombinera uppgifter från olika håll i eller utanför Fortnox. Lösningen kan också göra beräkningar eller översättningar.